זקוקה ליעוץ

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

13/02/2010 | 20:03 | מאת: ריטה

שלום, קוראים לי ריטה, אני בת 22 ואני מתלבטת לגבי תחום העיסוק שלי בעתיד. חלום חיי הוא להיות מיילדת, אבל אני מהססת לבחור במקצוע זה בגלל סיבה שאולי תשמע טיפשית - אני מרגישה שאני מסוגלת, מבחינה שכלית, לתרום הרבה יותר. הייתי מרגישה הרבה יותר שלמה להתחיל בלימודי סיעוד אם רק הייתי יודעת שהדרישות גבוהות יותר, אם לא היה קל כל כך להתקבל, ואם התנאים היו טובים יותר. דיברתי עם מספר אחיות, ואחת מהן אמרה לי שלהיות אחות זו שליחות, ושאם לא מרגישים את התחושה הזו, יהיה קשה מאוד להתמודד. בשורה התחתונה, כדאי לי ללכת על זה? מומלץ להיות אחות בישראל? תודה מראש.

שלום ריטה, צר לי, אך אין באפשרותי לעזור לך. רק את יכולה לענות על שאלת הכדאיות, כי רק את תצטרכי להתמודד עם תוצאות בחירתך והחלטתך. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה