שאלה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

28/01/2010 | 14:45 | מאת: עינת

שלום - נרשמתי לתוכנית הסבת אקדמאים לאחיות בהלל יפה באוקטובר הבא, ברצוני להיות אחות מיילדת, הבנתי שאחרי מסלול הלימודים צריך לעבוד שנה בתחום ולאחר מכן לעשות קורס על בסיסי, שאלתי: כמה זמן הקורס ומה היקפו? האם ניתן לעבוד תוך כדי? מה המשמעות של להשלים את התואר הסיעוד? בתודה עינת

שלום עינת, קורס מיילדות נמשך כשנה, הלימודים לרוב 3 ימים בשבוע, בהחלט אפשר לשלב עם עבודה. על מנת להשלים תואר בסיעוד, את צריכה לפנות למוסד בו עשית את התואר שלך או למוסד אקדמי בו את רוצה לעשות תואר בסיעוד, יראו אילו מקצועות למדת.אם יש חפיפה עם המקצועות שלומדים לקראת תואר בסיעוד אמורים להתחשב בכך וזה יקצר את התהליך. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה