למה לא טוב לרחוץ את התינוק מיד כשהוא נולד

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

09/11/2017 | 11:07 | מאת: ב

http://www.longevitywarehouse.com/blog/1-beauty-secret-skin-nobody-knows/?mc_cid=1829b4cbac&mc_eid=e89023339e מעניין לדעת

שלום רב, ישנן גישות שונות לנושא, אחת הגישות מדברת על כך, שכאשר הילוד נולד , הוא בעצם יוצא מטמפרטורה של כ 37 מעלות לטמפרטורה הרבה יותר קרה. זה גורם לכך שהוא מאבד חום מהר מאוד ויש לך השלכות על תפקוד המערכות השונות בגוף הילוד. לכן, מצד אחד חשיפתו לצורך רחצה ורחצה עצמה יכולים לעודד את הירידה בחום גופו של הילוד. מצד שני, הילודים נולדים לרוב, כאשר גופם עטוף בשכבה שומנית לבנה הנקראת ורניקס, שגם מטרתה- לשמור על חום גופו של הילוד. ברחצה מיידית אנחנו בעצם מסירים את שכבת ההגנה הזאת ושום חושפים את הילוד לאובדן חום גוף. בהצלחה, אריה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה