מיילדת הסבה מקצועית מאוסטרליה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

07/10/2017 | 01:05 | מאת: דן

שלום לכולם חברה ידידה למדה באוסטרליה 4 שנים מיילדת + שנתיים ניסיון במקצוע ורוצה לעשות עלייה. הבנו שעמ לקבל רישיון יש לגשת ולהציג מסמכים רלוונטים לגבי מקצוע הסיעוד ואחיות. העניין הוא שהלימודים באוסטרליה היו מוכוונים רק לגבי ילודה וכאן הדרישה היא רחבה ופחות מצומצת ומכוונת לגבי אחיות. האם ידוע לכם מה התהליך וכמה זמן הוא יכול לקחת? זמן זה נורא חשוב

שלום רב, לא ידוע לי מהם תהליכי קליטת מיילדות מחול. כדאי לפנות למשרד הבריאות אגף הרישוי וההסמכה על מנת לקבל פרטים מדויקים בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה