לימודי אחיות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

18/01/2010 | 11:45 | מאת: יסמין

אני בת 37 נשואה+4 ילדים שחלום חיי הוא להיות מיילדת, האם לדעתך זה לא מאוחר בגיל זה להתחיל ללמוד? אשמח לתשובה

שלום יסמין אני חושבת שאין דבר כזה "מאוחר מדי" בכל מה שקשור להגשמת חלומות בכלל וללימודים בפרט. את פשוט צריכה לעשות הערכת מצב מבחינת המשפחה שלך וההתארגנות, כי מדובר בתקופת לימודים ארוכה, שזה 4 שנים בבי"ס לאחיות ועוד שנה קורס מיילדות. אך הדבר בהחלט אפשרי, אני מכירה בחורה מדהימה , שבערך בגילך, עם 8 ילדים למדה אחיות וגם מיילדות וכבר כמה שנים עובדת במקצוע והיא מיילדת מדהימה. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה