ביקוש למילדות בירושלים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

13/06/2017 | 20:57 | מאת: אילה

שלום רציתי לדעתך במהמשך לתשובתך האם יש צורך במילדות בירושלים? האם בשביל לצאת לקורס מילדות צריך לקבל מעל 70 במבחן של המדינה?

שלום רב, אנני יודעת מה הביקוש למיילדות בבתי חולים בירושלים, פרט לכך בטח ידוע לך שהיצע וביקוש זה דבר משתנה, כך שאי אפשר לדעת מה יהיה בעוד שנה או שנתיים. על מנת להתקבל לקורס, צריך לעבור מבחן ממיין, אם יש לך ציון מעל 75 במבחן ממשלתי , זה מקנה לך אפשרות להיכנס לקורס על בסיסי ללא מבחן כניסה נוסף ב 3 שנים ראשונות (אם אני לא טועה) בהצלחה אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה