שילייה השתרשה על מיומה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

12/06/2017 | 08:51 | מאת: פיונה

שלום, השלייה השתרשה על מיומה אני ממש מפחדת מהאפשרות שהשלייה לא תשתחרר שאלתי כמה זה מצב אפשרי ומה קורה ברוב המקרים במצבים אלה? האם בכל זאת יש סיכוי טוב יותר שהיא תפלט בלי בעיות. ואם חלילה לא, ניתן לעשות גרידה של השלייה או להוציא ידנית? מה האפשרויות.

שלום רב, אכן יכולה להיות בעיה, אין שום דרך לדעת מה יהיה בלידה. אני ממליצה לך לפנות לרופא הנשים המטפל שלך או למרפאה להריון בסיכון, שם ינחו אותך האם יש צורך לבדיקות נוספות (אפשר לעשות אולטרה- סאונד לנעיצות) או להתארגנות מיוחדת לקראת הלידה המון בהצלחה, אירה

15/06/2017 | 11:00 | מאת: פיונה

היי שאלת המשך- אני כרגע בשבוע 17 האם השילייה עוד יכולה לזוז? ואז היא כבר לא תהיה על המיומה? או שהיא כבר ממוקמת במקומה עד סוף ההריון?

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה