סוף הריון של 9 חודשים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

10/06/2017 | 16:00 | מאת: שמחה

שלום שאלה אני סתי הזרע בבית אים כוס ומזרק איתי מטופלת בפזטורפיה לאגן לאריחב תעזור למתה אים מחשרים שאלה שלי שיש הצלי אדין חצי קרום בתולים ואחרי 9 חודשים עוסים בדיקת פתח מתי זמן ללדעת אים עצבעות והצלי אדין יש חצי קרום בתולים ובקושי נכנס עצבע אחת או שנים אז איך יעסו הצלי תבדקה תודה על התשבוה

שלום רב, האמת , היה לי מאוד קשה להבין את הכתוב. מה שהצלחתי להבין, עליך לגשת להתייעץ עם רופא נשים המטפל שלך . תגיעי ללידה יראו מה אפשר לעשות בנידון. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה