קורס מילדות על בסיסי

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

09/06/2017 | 14:08 | מאת: אילה

אני רוצה לעשות הסבה לסיעוד. הלימודים הם שנתיים. האם צריך לעבוד שנה של נסיון כאחות ורק אז לצאת לקורס מילדות? כל מי שעוברת קורס מילדות מוצאת/ יכולה לעבוד ישר כמילדת? יש נשים שעוברות את הקורס ולא עובדטת כמילדות?

שלום רב, פעם על מנת להתקבל לקורס מיילדות היו מקפידים על חובת נסיון של שנה, נכון להיום, עקב מחסור במיילדות יותר גמישים בנושא. אין לדעת מה יהיה בעוד מספר שנים. למיטב ידיעתי, בסופו של דבר כל מי שמסיימת את הקורס , מתאימה ורוצה לעבוד כמיילדת מוצאת מקום. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה