אני צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

10/01/2010 | 18:21 | מאת: סיגלית

שלום רב בעבר פניתי עם מס' שאלות ולשמחתי הרבה עזרת לי ולכן אני פונה אלייך בתקווה לשאלה אחרונה לפני הלידה. אני נמצאת בשבוע 39 להריוני. מבחינת מצב ההריון הכל תקין. לפני כחודש ימים הובחנה אצלי דלקת ככל הניראה דלקת פרקים. מאחר ואני ממש לפני לידה יש לי חששות רבים בנוגע לאופי הלידה, ז"א אם בשל העבודה כי אכן יש לי דלקת פרקים אני יהיה יכולה לעמוד בלידה רגילה או שאולי בניתוח קיסרי. חשוב לי לציין כי אני סרבתי לנטילת סטרואידים (קורטיזון) וכי לדעתי אין מדובר בהבחנה נכונה ותתכן סבירות כי ההבחנה של הרופא לא נכונה ב100%. אני מאוד מפוחדת ומבולבלת. אנא אני זקוקה שוב לייעוצך

שלום סיגלית, למיטב ידיעתי, אין מניעה ללידה רגילה בגלל דלקת פרקים, אלא אם כן יש סיבה אחרת , כמו כן, אין שום השפעה על תהליך לידה עצמו. אני חושבת שחשוב שתעבדי על עצמך ותנסי להרגיע את עצמך , כי אין שום סיבה שלא תהיה לך לידה קלה ונהדרת. את המשך הבירור תוכלי להמשיך אחרי שהגוף שלך יתאושש מההריון והלידה בהצלחה, אירה, נשח לעמוד לרשותך בכל שאלה.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה