בישול ו/או הפשרה ו/או חימום במיקרו

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

17/06/2010 | 17:18 | מאת: צחי

אנשים יקרים דואגים לבריאותי ומשגרים אלי לינקים למאמרים בהם מצוין שיש חוקר שוויצרי שלפני 5 שנים ערך מחקר והעלה שתנור המיקרו הביתי מסוכן ביותר למשתמשים בו, שהוא משנה את הרכב החומר-האוכל ושכתוצאה מכך משתנה הרכב הדם של מי שאוכל דברים שעברו תהליך כלשהו (הפשרה חימום או בישול במיקרו ושכתוצאה מכך מחלת הסרטן אצל המשתמש כמעט בלתי נמנעת.... מאחר והמכשיר הזה מאד עוזר לי בחיים ומאחר ואני (כמה מקורי...) מנסה להמנע מלקבל סרטן הייתי רוצה לדעת מה אומר על כך עולם הרפואה המעודכן. אם אין לך תשובה אולי ניתן להפנות אותי למקום המתאים. תודה. צחי.

23/06/2010 | 11:28 | מאת:

צחי שלום, יידוע שהמיקרוגל מפיץ גלים אלקטרומגנטים המסוכנים מאוד לבריאותינו ולמזונותינו אך פורום זה עוסק בתוספי תזונה ועל כן לא אוכל לסייע לך בשאלתך. המשך יום נפלא, הדר