תביעה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

06/07/2012 | 07:31 | מאת: תמי

יש לנו תיק תביעת תאונת דרכים שמתנהל רע מאוד ויכול שיגמר רע מאוד היות והיתה בוודאות גם רשלנות רפואית מה ניתן לעשות?

08/07/2012 | 09:21 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

תמי שלום רב, מבלי להיכנס לפרטי המקרה אשר כמובן אינם ידועים לנו, יש לדעת כי בתאונות דרכים החיל המחוקק את כלל "ייחוד העילה". ע"פ כלל זה, נפגע תאונת דרכים ייתבע את כל נזקיו ע"פ חוק פיצויים לנפגעי תאונות דרכים. כלומר, גם אם לאחר תאונת הדרכים הייתה גם רשלנות רפואית במהלך הטיפול הרפואי שבעקבות התאונה, עדיין התביעה לפיצוי תהיה ע"פ חוק הפיצויים. לכך יש משמעות לגבי אופי ההליך המשפטי ולגבי אופן חישוב הפיצוי לנפגע. בברכת בריאות שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית