צינתור

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

26/06/2012 | 00:33 | מאת: דקל

שלום. אני מטופל אצל מומחה לצינתור בביח רמבם. הכללית לא מוכנה לאשר לי ניתוח שם ודורשת ביצוע צינתור בביח כרמל. הרופא המטפל בי שעליו אני סומך עובד ברמבם. ידוע לי שעל פי חוק זכויות החולה אני רשאי לקבל את הצינתור ברמבם ומה עוד שידוע לי שיש הסדר בין הכללית לרמבם. אך אוכל לשכנע את הכללית לאשר לי צינתור אצל המומחה המטפל ביץ תודה

26/06/2012 | 18:51 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

דקל שלום רב, אני מציע לפנות לנציב קבילות הציבור במשרד הבריאות. זהו הגוף שמטרתו לסייע במימוש זכויות מכוח חוק ביטוח בריאות ממלכתי. פרטים נוספים תוכל למצוא בקישור שלהלן - http://www.health.gov.il/Subjects/UninsuredRights/NationalHealthAdmissibility/Pages/Public_Complaints_Commission.aspx בברכת הצלחה ובריאות שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית