רשלנות רפואית של מרפא אלטרנטיבי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

17/06/2012 | 23:09 | מאת: אסף

שלום רב מרפא אלטרנטיבי שאינו רופא נתן יעוץ רפואי בנושא חיסונים אמיתיים. פעלתי לפי עצתו ובניגוד להמלצות/מדיניות של משרד הבריאות וניזוקתי. מה אפשר לעשות?

18/06/2012 | 11:16 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

אסף שלום רב, בהיעדר פרטים לא נוכל להתייחס למקרה הספציפי, אולם ברור כי אם מטפל נותן ייעוץ רפואי זה או אחר, הוא אחראי על תוכן הייעוץ. מומלץ במקרה זה לפנות לעורך דין המתמחה בתחום הרשלנות הרפואית לבחינת כלל נסיבות המקרה. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

18/06/2012 | 12:24 | מאת: אסף

רופא כלל? האם כל אחד יכול לתת יעוץ רפואי ככה סתם וללא הכשרה רפואית? ועוד לגבות על זה כסף?

מנהל פורום רשלנות רפואית