כוויות כתוצאה מהסרת שיער בחזה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

14/06/2012 | 17:45 | מאת: avi

אני בחור עם עור כהה ושיער כהה.ביצעתי לפני כמה ימים טיפול ראשון בהסרת שיער בחזה(אגב הטיפול כאב בצורה מטורפת)ואחרי כמה שעות נוכחתי לראות שכולי מלא בכוויות..הם אומרים מדרגה ראשונה.אך כבר אפשר לראות סימנים שיהפכו לצלקות..במסמכים שעליהם חתמתי לפני הטיפול היו סעיפים ובניהם היתה תופעת לוואי של כוויה או סימנים אחרים..השאלה שלי האם למרות זאת יש לי עילה לתבוע אותם או שהם יצאו נקיים מהעניין..

17/06/2012 | 09:27 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

אבי שלום וברכה, מומלץ כי במקרה זה תפנה לעו"ד המתמחה ברשלנות של רפואה אסתטית, אשר יוכל להיוועץ עם רופא מומחה בתחום לבחינת שאלת הרשלנות במקרה הספציפי שלך. שאלות הדורשות מענה הן, בין היתר, האם נבדקה התאמתך לטיפול הלייזר לפני שעברת אותו, מה טיבו של הטיפול? באיזה מכשור נעשה שימוש, מידת תקינותו וכיוצא בזה. דבר נוסף אותו יש לקחת בחשבון הוא כי עברת את הטיפול לאחרונה ממש ולכן קשה לדעת בשלב זה מה יהיה היקפו של הנזק גם בעתיד, כלומר האם תסבול מצלקות לצמיתות ומה יהיה שיעורה של נכות שכזו? בברכת החלמה מהירה ובריאות שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית