אני זועקת לעזרה לכל נתמכות רווחה 050-4290430

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

06/06/2012 | 20:11 | מאת: נורית

הפנייה מופנת לנתמכות רווחה ובכל מי שמעוניין לעזור בסיפור הרווחה תמיד מתלוננת שתוקפים אותם אני רוצה לספר את הסיפור שלי: אני אישה בת 53 אם ל4 ילדים אם חד הורית שמתגוררת בדירת עמידר במזכרת בתיה אני חולה במחלת הסרטן עם גרורות ילדותי הייתה מאוד קשה התעללות פיזית מצד ההורים כל השנים למדתי בפנימיות ועברתי התעללות קשה מבעלי לשעבר אני בערך גרה 12 שנה במזכרת בתיה המדניות שם ברווחה כל פונה שבא קודם כל פוגעים בו בכל מיני עלבונות שלא יבאו אני במשך 12 שנה רואה שם מיקרים ושומעת דברים מזעזעים שרווחה מתנערת עד כדי כך שגם מזלזלים בנו לוקחים אותנו בתור מטרד למה ראש המועצה רוצה שזה יהיה כמו סביון. הרווחה מתעללת בי קשה בגלל שאני מעזה להתמרד להתעללות שלהם בנו הנתמכים וגם ניסיתי להתאבד ליד הטלויזיה בגלל היחס שלהם הרווחה עירבו את בית חולים קפלן שמטפל בי במחלה וגם את הרופאת משפחה שלי שגם התעללו בי נפשית וגם בבריאות שזה הצטער שאני בעייתית אני מבקשת לכל מדינת ישראל תצילו אותי לפני שאני ימות מהיחס של הרווחה לפני שהמחלה תכריע אותי אני מבקשת שתצרו קשר איתי בהקדם אני מתחננת ! תודה. נייד:050-4290430 בית:08-9495190

07/06/2012 | 01:09 | מאת: סה"ר תמיכה

נורית, את מתארת כאן השתלשלות אירועים כואבת... אני מאוד רוצה לעזור אבל חוששת שהדבר לא יכול להיפתר באינטרנט. אז אני רוצה להציע לך כמה אפיקי סיוע: ראשית חשוב לי שתכירי את עמותת "ידיד". זאת הכתובת שלהם: http://www.yedid.org.il/ וזה הטלפון: 1-700-500-313 ואם תיצרי איתם קשר הם יעזרו לך... הם יודעים מה צריך לעשות. מעבר לזה הייתי רוצה להציע לך חיזוק נפשי... כי אני מבינה שכל התהליך הזה מפורר אותך מבחינה רגשית, וחסר לך גורם חיצוני שאפשר להישען עליו מבלי להתאכזב... תדעי שיש מי שאכפת לו ורוצה להיות קרן אור בתוך כל השחור הזה. אז את מוזמנת לבוא לדבר איתנו, המתנדבים של סה"ר (סיוע והקשבה ברשת). יש לנו פורום, צ'ט אחד על אחד כל לילה... אנחנו שם בשביל לתת תמיכה. זאת הכתובת שלנו: http://www.sahar.org.il/ רק תבואי. איתך, מתנדבת סה"ר

02/07/2012 | 21:59 | מאת: ליאת

הוא עוזר! אם תעלי את המקרה הזה בדף שלו זה יעשה רעש! כמו כן לשר הרווחה יש משרד בירושלים,תכתבי לשם(ניתן להוציא כתובת באינטרנט,או אפילו ב144. אל תישברי(אני אומרת לך ממקום ידוע (*+*) ) החיים יפים וכל יום שחיים זו מתנה,בדרך יש עוד הרבה מתנות. כמו כן יש,סימני דרך,יש מהמורות יש גבעות,יש מכשולים! יש גם אנשים רעים,אבל....יש גם הרבה אנשים טובים. תמיד תזכרי! אין דבר שהוא לא בר פתרון! בעזרת "השם-בורא עולם הגדול" את תהיי בריאה וימים כאלה יהיו מאחורייך! תעלי חיוך,אם את רוצה לדבר 0526977761 תהיי מאושרת,הכל יהיה טוב. ליאת

מנהל פורום רשלנות רפואית