טיפול שיניים לקוי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

02/06/2012 | 19:36 | מאת: הילה

בתאריך 16/5 עברתי טיפול שיניים בהרדמה מלאה (טיפולי שורש, שתלים וסתימות) בתאריך 17/5 השתחחתי מביה"ח, במרפאה אמרו שהתקשרו אלי ויתנו לי הנחיות לגבי המשך טיפול. כבר באותו היום לא הרגשתי טוב חזרתי לביה"ח/למרפאה הרופא עיקם את פניו ועשה טובה שהציץ לי בפה ושיף לי קצת את הגשר בעקבות כאבים קבעתי תור לביקורת ב 24/5 לכשהגעתי למרפאה הרופא אמר לי שהוא לא מבין בשביל מה באתי ושככה זה אחרי כזה טיפול ואמר שאין מה לעשות עם הכאבים הוציא לי איזה תפר שבלט ואמר שכל בסדר והלך ואז חזר ואמר טוב אם כבר באת בואי אני אוציא לך את התפרים שלא תצטרכי לבוא שבוע הבא אמרתי לו שזה עדיין כואב לי אבל הוא התעקש והוציא אותם כששאלתי את הכירורג כמה זמן אחרי השתלה מוציאים תפרים הוא אמר שבועיים שלושה. התפרים הוצאו מוקדם מידיי. בעקבות כאבים אמא שלי קבעה לי תור לביקורת אצל הרופא שטיפל בי ליום חמישי 31/5 שעה 15:30 ביום חמישי בשעה 10:30 התקשרו מהמרפאה וביטלו לי את התור בטענה כי שבועיים אחרי ניתוח זה עוד מוקדם מידיי לבוא לביקורת ואמרו לי לבוא בעוד שבועיים. שבועיים !!! מה אני אמורה לעשות עוד שבועיים אני לא יכולה לאכול בקושי לשתות אפילו לדבר קשה לי יש לי שתל מתחת ללשון שכואב ומפריע ביקשתי מהרופא שטיפל בי לשים 2 שתלים למרות שבתוכנית הטיפול הוא רשם 3 שתלים הראתי לו שאין מקום ל3 שתלים וכי גם רופאים אחרים כולל ד"ר כרמון המליצו על 2 שתלים למרות זאת כשהייתי מורדמת עשה הרופא כרצונו ושמו לי 3 שתלים כשאין מקום ועכשיו שתל אחד יצאה פנימה מידיי הוא שורט לי מתחת ללשון ונוגע בשן 34 הכל נפוח ושורף מתחת ללשון בחלק הפנימי של השתלים. גם ששאלתי את הכירורג למה שמו 3 שתלים כשאין מקום הוא אמר שכל עוד זה לא גורם נזק הוא עושה מה שהרופא המשקם אומר, ששאלתי את הרופא הוא אמר מה שהכירורג מחליט. בשן 17 ביקשתי טיפול שורש בהמלצתה של ד"ר כרמון וד"ר גרי כהן וגם כאן עשה הרופא כרצונו ועקר אותה אם הוא עקר את שן 17 אין צורך בשתל 47 במידה והיו מטפלים בשן 17 לבקשתי היה צורך בשתל 47 כרגע יש לי שני שתלים מיותרים בפה. הגשר מושך לי את החניכיים למעלה כל החניכיים שורפות אדומות ונפוכות מהגשר שלוחץ עליהם, שן אחת למעלה שן אחת למטה שן גדולה שן קטנה. הרופא טוען שעדיין כואב לי כי שעשו לי שם גם נתוחי הארכת כותרת, מעולם לא דיברו איתי על ניתוחי הארכת כותרת וכשבדקתי המלצות של רופאים אחרים כולל ד"ר כרמון אף אחד לא אמר שיש צורך בניתוחי הארכת כותרת. עשו לי ניתוחי הארכת כותרת ללא צורך וללא ידיעתי. הרופא טוען שככה זה גשר זמני ואם אני רוצה גשר זמני חדש אני צריכה לשלם עליו, לא ברור לי מדוע אני צריכה לשלם שוב כשמשהו לא יצא תקין, אגב הרופא שטיפל בי לא לקח ממני מידות אלה סתאם איזה רופאה שהיתה במרפאה במקרה ביום התשלום, לפני שהיא לקחה ממני את המידות שוחחתי איתו בטלפון ואמרתי לו שאני אבוא אליו לפ"ת בשביל המידות אבל הוא טען שזה בסדר שהיא תיקח מידות שאין הבדל ועכשיו כשהגשר יצא גדול ועקום הוא לא מוכן לסדר לי אותו. אני לא יכולה לאכול לשתות אני לא ישנה קשה לי לדבר (הפה שלי נראה כיאילו סנדל טיפל בי ולא רופא שיניים) כל ההתנהלות הטיפול ובמיוחד האמון עם הרופא שטיפל בי לקוי. אני חסרת עונים כואב לי ואין לי למי לפנות נ.ב הרופא שיפל בי לא יודע איך אני מרגישה איתו אני מדברת בסליחה תודה בבקשה אני מפחדת שבמידה ואהיה חייבת להמשיך לטפל אצלו הוא לא יתנקם בי בגלל תלונותיי אז אני שותקת למרות שכואב לי ואני סובלת אני מקשיבה להנחיותיו

03/06/2012 | 11:54 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

הילה שלום רב, על פי תיאור המקרה, את עדיין נמצאת בטיפולי שיניים ועל כן ייתכן שמוקדם עוד להתחיל בבירור השאלה האם מדובר ברשלנות רפואית. כך או אחרת, ניתן לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות רפואת שיניים על מנת שייבחן את המקרה תוך היוועצות עם רופא מומחה בתחום. אנו מאחלים לך כל טוב ובריאות שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

09/06/2014 | 19:06 | מאת: אבי

הטיפול הלא טוב של הרופא שלך ! לא לפחד אלא לתבוע טותו בעצמך או דרך עורך דין.

מנהל פורום רשלנות רפואית