שאלה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

29/05/2012 | 14:50 | מאת: אדם

עו"ד יקירביץ-ד"ר רובינשטיין, שלום רב. אני בן 55 , בעייתי הרפואית - טרשת נפוצה. מוכר כנכה מהמל"ל בשיעור 60%. סכום קצבת הנכות המשולמת לי כיום : 1,340 ש"ח לחודש. נשוי ללא ילדים. בעברי מהנדס בניין ( אזרחי)בעל תואר שני שעקב בעייתי הרפואית , איני יכול לעבוד מעל - 4 שעות במצבי הנוכחי. שאלתי: סכום הקצבה המשולמת לי כיום איננה מספיקה (1,340 ש"ח לחודש) כיצד ניתן ( אפילו במעט) להעלות את סכום הכסף ע"מ שאוכל להתקיים באופן מכובד יותר? עזרו לי,וכוונו אותי מה עליי לעשות, עזרתכם המקצועית והכנה תואיל לי מאוד בברכת בריאות והמשך יום נעים, אדם.

29/05/2012 | 23:34 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

לאדם שלום רב, לצערי הפורום אינו מיועד לשאלות מהסוג ששאלת, כדאי לפנות לפורום העוסק בביטוח לאומי או זכויות סוציאליות. מתוך ידע כללי נראה לי כי אפשר לנסות להעלות את סכום הקצבה בטענה של איבוד מעל ממחצית כושר ההשתכרות, שיכול להעלות את סכום קצבת נכות כללית, או על דרך של הבטחת הכנסה. בהצלחה ואיחולי בריאות, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית