שימוש בתרופה שלא לצורך

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

19/05/2012 | 23:04 | מאת: רוני

שלום רב, ברוצני לשאול האם קבלת תרופה לקראת הליך הרופאי שלבסוף מתבטל היא רשלנות רפואית? ואם כן, האם בתרופות מסוימות יש עילה לרשלנות רפואית יותר חזקה? מתרופות שונות אחרות? תודה רבה.

20/05/2012 | 10:41 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

רוני שלום וברכה, שאלתך כללית מדי. אולם, יש לבחון מהו ההליך הרפואי המדובר, מהו הטיפול התרופתי? מדוע התבטל והאם בכלל הייתה אינדיקציה לקבלת לטיפול? על שאלות אלה ועוד שיש לענות על מנת לבחון אפשרות קיומה של רשלנות. בברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית