גישור ובוררות.

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

10/05/2012 | 00:07 | מאת: נדב

עו"ד ש. יקירביץ שלום רב! קראתי את תשובתך לשאלותיי.... האם תוכלו להוסיף באתר משרדכם סעיף גישור ובוררות באופן רחב יותר מהו מהות הגישור בתביעות רשלנות רפואית ? קראתי באתר משרדכם כי בין היתר הינכם מגשרים מוסמכים,כך שמין הסתם הינכם מכירים מקרוב נושא זה. סליחה על שאלותיי הרבות, נדב

10/05/2012 | 09:53 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

נדב שלום, אנו מודים לך על עצתך והיא אכן תישקל בחיוב. עד אז, אנו בטוחים כי מידע נוסף ומעמיק בנושאי גישור ובוררות תוכל לאתר ברחבי הרשת. בהצלחה, עו"ד שמואל יקירביץ

29/07/2013 | 11:03 | מאת: שלומית בן שחר-עידן

תקנות המגשרים בוטל לפני מספר שנים,כך שהיום אין הגדרה למגשר ולמגשר מוסמך. כעקרון בעבר-מגשרמוסמך היה מי שעבר קורס גישור,פרקטיקום-השתלמות,והיה רשום ברשימת המגשרים של בתי המשפט. וכמובן-לא כל אחד התקבל לקורס. לתשומתלבך-לא כל עו"ד מגשר,ולא כל מגשר עו"ד.לכל אחד יתרונות וחסרונות.

מנהל פורום רשלנות רפואית