איך ניתן לדעת האם רופא הוא מתחזה שאין לו רישיון?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

06/05/2012 | 18:37 | מאת: דנה.

שלום לכם...רציתי לדעת בבקשה איך ניתן לדעת האם רופא מסוים הוא מתחזה שאין ברשותו רשיון לעסוק ברפואה?יש איזושהי רופאה שאני לא בטוחה לגביה והייתי רוצה לברר בנוגע אליה פרטים...האם יש איזשהו אתר המאגד בתוכו את כל שמות הרופאים בעלי הרישיון בישראל?אשמח לכל פיסת מידע בנושא...

07/05/2012 | 09:58 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

דנה שלום רב, אם את יודעת את שמה של הרופאה, תוכלי לנסות לאתרה באתר משרד הבריאות באינטרנט, שם ישנו מנוע חיפוש של רופאים המורשים לעסוק ברפואה וכתובתו: http://www.old.health.gov.il/oskimbbriut/rufim/Index.asp בהצלחה, עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

07/05/2012 | 19:24 | מאת: דנה

האם זה אומר שבוודאות אין לה רישיון לעסוק ברפואה? הרופאה שאני מחפשת היא אירידיולוגית ונטורופתית ומשום מה היא לא מופיעה שם...יכול להיות שבתחום הזה אתה לא חייב רישיון על מנת לטפל באנשים?

מנהל פורום רשלנות רפואית