בשיטות הישנות לא היו בעיות מאז שאצלה 3 אפיסקטומי ע

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

06/05/2012 | 14:00 | מאת: דבי

האם אפשר לתבוע רופאת שיניים שעקב טיפולי שורש שחרגו מהשורש נאלצתי לעבור מספר אפיסקטומי.הוצאות כספיות וכאב שלאחרונה הבנתי שאם היתה עובדת עם מיקרוסקופ זה היה נמנע .לדעתי שיחקה רולטה על חשבוני ונוסף לניתוחים המיותרים כתרים שלה נופלים והדבקות רבות לא מנקה דבק ישן דבק על דבק ומצפה שזה יחזיק מעמד הדבקות שלא נרשמו בתיק הרפואי. נוסעת כל חג לטיולים בעולם על חשבון מעלליה במקום לקנות מיקרוסקופ להפחית פגיעה.בציבור שלא יודע רפואת שיניים וסומך .

06/05/2012 | 15:40 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שלום רב, על מנת לבחון האם במקרה המתואר הייתה רשלנות רפואית, כדאי לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות רפואת שיניים, אשר ייוועץ עם רופא מומחה בתחום טיפולי השורש על מנת שיחווה דעתו האם אכן טיפול ללא ליווי מיקרוסקופ, כהגדרתך, מהווה רשלנות. בברכת בריאות שלמה, עו"ד שמואל יקירביץ

מנהל פורום רשלנות רפואית