d

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

29/04/2012 | 20:28 | מאת: נעמי

שלום רב, כרגע חזרתי מרופא שינים שטיפל בי בזמן שיש לי זיהום ודלקת חמורה לטענתו במשך הטיפול סבלתי סבל נוראי וכל הטיפול היה פשוט על חיי!!!!!! ביקשתי ממנו שיעצור ויתן לי עוד זריקה הוא לא הסכים במשך הטיפול הוא צפה בסרט בטלויזיה שאני בוכה ונקרעת מכאב עצום! בזמן שבאתי לשלם אמר כי איננו מוכן להמשיך לטפל ואתן לו סכום של 300 ש"ח מה עליי לעשות

30/04/2012 | 14:52 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

נעמי שלום רב, כמובן שללא ידיעת מלוא הפרטים, לא ניתן לומר האם התרשל רופא השיניים בכך שבחר לערוך את הטיפול תחת דלקת. ניתן לפנות לעו"ד המתמחה בתחום שיוכל לפנות להתייעצות עם רופא שיניים מומחה בתחום שיחווה דעתו האם חרג הרופא מהסטנדרט הרפואי המצופה ממנו. כך או כך, אם נזקך מסתכם בכאבים מהם סבלת - קשים ככל שיהיו - ספק אם יש טעם להתחיל בתהליך הארוך, המורכב והיקר של תביעת רשלנות רפואית. עם זאת, לאור התנהלות הרופא המתוארת על ידך, ניתן לפנות בתלונה לפניות הציבור בקופת החולים, או אם מדובר ברופא פרטי לשקול פנייה להסתדרות לרפואת שיניים, שם יוכלו לבחון האם היה פגם אתי או משמעתי בהתנהלות רופא השיניים. בברכת בריאות שלמה, עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

מנהל פורום רשלנות רפואית