טיפול אורתודנטי לא מוצלח

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

24/04/2012 | 20:58 | מאת: bob

שלום, עברתי יישור שיניים בכללית סמייל שהסתיים בגיל 17. בסוף הטיפול לא נתנו לי פלטה או קיבוע כלשהו. כיום בת 26, השיניים כבר לא כל כך ישרות, ואני שוקלת לעשות יישור מחדש. אני יודעת שתנועת שיניים במהלך השנים יכולה לקרות אבל היות ולא עשו לי שום קיבוע ליישור שנעשה, האם יש אפשרות לתבוע את הקופה בגין טיפול רשלני ולקבל החזרים שיעזרו לי לשלם עם הטיפול (הלא זול) שאעשה בקרוב (בתקווה)? תודה מראש!

25/04/2012 | 10:37 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

שלום רב לך, מובן כי לא ניתן לענות על שאלה זו ללא התייעצות עם מומחה רפואי מתאים בתחום. השאלה האם יישור השיניים שעברת היה רשלני וחרג מהסטנדרט הרפואי הראוי והמקובל, צריכה להיבחן לאור חוות דעתו של המומחה רפואי. על כן, מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום של רשלנות ברפואת שיניים, שיכול לפנות למומחה מתאים לבחינת שאלת הרשלנות נוכח נסיבות המקרה הספציפיות. בברכת בריאות שלמה, עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

מנהל פורום רשלנות רפואית