תביעת בית חולים על רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

07/04/2012 | 13:39 | מאת: אסתר

שלום רב, המקרה קרה לפני עשר שנים ולפני 4 שנים תבעתי את בית החולים, הטיפול שניתן בבית המשפט היה גרוע מאד ,בסך הכל היו אולי 7 פגישות בבית המשפט בו סיכמו על הפגישה הבאה כעבור כמה חודשים בקיצור אף פגישה לא היתה מעשית (בזבוז זמן נטו) כעבור 3 שנים קבעו שהם צריכם לפצות אותי בסכום מסויים מאז עברה אולי שנה אולי 10 חודשים הם החליטו לשתף את קופת חולים והם מושכים אותי באף , אני מתפלאה שבית המשפט משתף פעולה ואני הייתי רוצה לתבוע את בית המשפט על עלבון על הזנחה האם אני יכולה לעשות זאת? ודרך אגב בית המשפט לא דיבר איתי על דבר וחצי דבר.כל מה שהם עשו נבנה על פשרה , אין לי שום נסיון אבל זה נראה לי עבודה חפיפניקית ביותר. מה אני יכולה לעשות? ועוד לא דיברתי על מצבי הבריאותי שזה נזק בלתי הפיך. בתודה מראש אסתר

08/04/2012 | 11:23 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

אסתר שלום רב, מאחר ולפי דברייך את מיוצגת כיום על ידי עורך דין וברור כי הוא מכיר בצורה הטובה ביותר את נסיבות המקרה שלך, ראוי ורצוי כי תפני אליו את כל שאלותייך על ניהול ההליך ועל טיבה של פשרה במקרה שלך. כעיקרון, משא ומתן לפשרה יכול שיתנהל במשך חודשים רבים. כמו כן, כדאי לדעת שיש הגיון בהגעה לפשרה בתיקי רשלנות רפואית, שכן לרוב מדובר במקרים מורכבים ונטל ההוכחה על התובע הוא קשה ביותר, כך שתביעות רבות נידחות בסופו של יום על ידי בתי המשפט. בהצלחה וחג פסח שמח וכשר עו"ד שמואל יקירביץ

08/04/2012 | 20:12 | מאת: אסתר

קשה לי להאמין שאתם מקבלים את צורת הטיפול אשר מושכת אותנו הקטנים אף כי הוחלט שצריך לפצות אותי זאת אומרת שהתביעה אושרה למה מותר להם להאריך את זמן התשלום אף כי השופטת היא שהציעה את הפשרה למה מותר להם למשוך זמן ואתה עוד אומר לי שזה הנוהל? אני המומה וכל זה בגלל שהיה לי עו"ד קצת איטי? הכסף הזה לא צובר ריבית? תודה בכ אופן

מנהל פורום רשלנות רפואית