דוקטור ג'ק גוברין מנתח פלסטי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

04/02/2012 | 09:45 | מאת: גורדון

לא יודעת אם אפשר לעשות עם זה משהו אבל לפני 14 שנה ג'ק גוברין עשה לי ניתוח פלסטי באף או יותר נכון הרס לי את האף, זה נראה זוועה רואים לי את העצמות באף ממש ככה!!! שילמתי לו 10,000 שח במזומן אפילו קבלה הוא לא נתן לי!!האם יש אפשרות לניתוח חוזר? למרות שהוא לא השאיר שם כמעט כלום ולא יודעת אפילו אם יש עם מה לעבוד אני יכולה לדרוש ניתוח חוזר או תיקון כלשהו לנזק שנגרם לי? תודה

04/02/2012 | 19:52 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, כפי שנאמר על ידך, מאחר ומדובר במקרה אשר לפני 14 שנים ! אין הרבה מה לעשות מבחינת תובענה בעילת רשלנות כנגד אותו רופא. מבחינה רפואית כדאי להתייעץ עם מומחה לעניין תיקון על כל הכרוך בכך. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית