אובחנתי כסובל מטינטון, האם יש עילה לתביעה?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

29/01/2012 | 15:39 | מאת: דניאל

אני משרת בצבא בבסיס טיסה. לפני כ9 חודשים לערך התחיל לי הטינטון.. הוכרתי אצל רופא א.א.ג כסובל מטינטון ושלחו אותי לרופא תעסוקתי על מנת לפסול מקצוע. הרופא התעסוקתי שלח אותי לבדיקת נוירולוג כי לא נגרם נזק לשמיעה אז הוא רוצה לבדוק שאולי הטינטון נובע ממקור אחר ולא מהרעש שאני חשוף אליו (98.7 דציבל). אני עדיין בתהליכים.. האם אני יכול לתבוע את הצבא על הטינטון?

29/01/2012 | 17:39 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום דניאל, חשוב שתסיים את ההליכים לפני שאתה מגיש תביעה על מנת שהיה בידך תיעוד רפואי מלא ורלוונטי אשר עליו תתבסס תביעתך. לעניין עצם הגשת התביעה במקרה שלך אציין מס' נקודות עיקריות: תנאי הוא כי יהיה קשר בין השירות הצבאי לפגיעה שנגרמה לך. השלב הבא הוא בדיקת הנזק שנגרם לך, בין היתר, עפ"י התיעוד הרפואי המלמד על הבעיה ממנה אתה סובל. במידה והנזק מקנה לך נכות כלשהי אתה זכאי לקבל פיצוי בהתאם לנכותך. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית