תאונת עבודה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/01/2012 | 22:35 | מאת: דנה

לאחר נפילה במקום העבודה כבר כ 8 ימי עבודה בבית, הכאבים פחתו אבל האם יש הבדל בהגשת תביעה לביטול לאומי לפני או אחרי 12 יום לגבי מי משלם ( האם הספירה היא מספר ימי העבודה או כללי?) ומתי מקבלים תשלום על ימי העבודה שנעדרתי? אשמח ליעוץ כיצד להמשיך. תודה

23/01/2012 | 23:36 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, בתאונת עבודה את זכאית לתשלום מטעם הביטוח הלאומי על היעדרותך של לפחות 12 ימים (כעובדת שכירה). התשלום מבוצע לאחר שאת מגישה בקשה לדמי פגיעה במוסד לביטוח לאומי ולאחר שתביעתך מאושרת. כדאי שתקראי באתר של ביטוח לאומי מידע נוסף על פגיעה בעבודה, שיכול לעזור לך. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית