חשש משימוש בשיתלי סיליקון לשדיים מתוצרתpip-

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/01/2012 | 19:56 | מאת: דפנה

ב2002 נותחתי דרך פרופורציה בניתוח להגדלת חזה.הרופא אמר לי מפורשות שהשתלים הם מתוצרת צרפת.כל נסיונותי לברר מי היצרן של השתלים לא צלחו.האם חובת פרופורציה דרכו עברתי הניתוח לגלות (עתה ב2012)ולדווח לי לפניתי מי היצרן?אשמח לקבל תשובה גם למייל

23/01/2012 | 21:10 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום דפנה במידה והמכון לא משתף איתך פעולה, תיידעי אותם כי בכוונתך לפנות למשרד הבריאות האחראי על המכונים הללו. בנוסף, כדאי שתנסי לפנות ישירות לרופא המנתח שלך אשר ביצע את הניתוח בפרופורציה, על מנת שייתן לך פרטים.ייתכן אף כי הוא חבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית, כך שאם תתקלי בקושי כלשהו, תהיה באמתחתך עוד כתובת אליה תוכלי לפנות. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית