מילוי טופס וחיסיון רפואי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

27/12/2011 | 01:56 | מאת: דודו

שלום רב נדרשתי למלא טופס של חידוש רישיון נשק הלכתי לרופאה ובגלל שהיה שם תור אז לא רציתי להפריע אז הבאתי את הטופס למזכירה היא הביאה לרופאה כאשר חזרתי ראיתי שהטופס מולא ==בטופס יש שאלות לרופא והוא צריך למלא בהם כן או לא..כמו כן אין שאלה פתוחה בטופס כגון האם לרופא יש מה להוסיף . אך לתדהמתי הרופאה הוסיפה על דעת עצמה את זה שיש לי בעיות גב מה שהיא לא נשאלה ולדעתי זהו מידע רפואי סודי ולא היה לה את הזכות להוסיף את זה כתוצאה מכך הפרנסה שלי יכולה להפגע תודה

27/12/2011 | 08:35 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום דודו, אני מניח שאתה מכיר את רופאת המשפחה שלך ובוודאי נבדקת על ידה מספר פעמים. נראה כי יש טעם שפשוט תיגש לרופאה ותדבר איתה על העניין ובמידת הצורך תבקש שתמלא את הטופס בשנית, לאחר שתברר מדוע הרופאה מצאה לנכון לציין את בעיות הגב שלך. כמו- כן, בעיות גב הנן בעיות שכיחות ביותר אצל אחוז ניכר מהאוכלוסיה. במידה ואין המדובר בבעיות גב קשות המגבילות אותך ואת תפקודך,הרי שבמקום עבודתך אין הדבר אמור להשפיע. בברכה עו"ד בועז סילס

27/12/2011 | 10:04 | מאת: דודו

הבעיות גב שלי קשות האם הייתה לה הזכות לרשום ולפרסם את הבעיות שלי ברבים מה שלא נשאלה ואם היה לי מילת מין גם אז היא יכלה לרשום את על הטופס תודה מראש

מנהל פורום רשלנות רפואית