שאלת המשך

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

14/12/2011 | 11:55 | מאת: אדם

אם חברת הביטוח לא מכירה בתאונה ואנו חושבים שהיתה גם רשלנות רפואית.האם מקובל לעצור הליכים בעיניין התאונה ,לסגור את התביעה ולפתוח תביעה חדשה לרשלנות? או שחייבים למצות את כל ההליכים עם הוכחות עד למשפט?

14/12/2011 | 12:06 | מאת: עו"ד בועז סילס

אני לא מכיר את נסיבות המקרה של התיק. בתביעת רשלנות זה לא מספיק להגיד "אנו חושבים שהייתה גם רשלנות רפואית". גם תביעת רשלנות יכולה בסופו של יום להידחות. אתם חייבים להתייעץ עם עוה"ד שלכם ואני מניח ששכרתם אחד כזה, נוכח השלב בו התיק נמצא בבית משפט, כפי שהבנתי מדבריך. לכל צעד יש את ההשלכות שלו ועליכם לכלכל את צעדיכם בהתאם לנסיבות, לעובדות ולראיות בתיק. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית