רשלנות רפואית או לא?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

13/12/2011 | 06:29 | מאת: ציפורה

הגענו למיון לאחר כ-2 חודשים,בעקבות נפילה במדרגות בעיר-ברחוב בשל מדרגה שבורה ועל זכוכית שבורה שהייתה מונחת שם,למזלנו הרע.בבדיקת מיון ביקור רופא,נחבש ונשלח למנוחה.הזכוכית נכנסה עמוק לכף היד של בני בן ה-17.עברו חודשים והאצבע החלה להתנפח.שוב שבים לבדיקה וכעת במיון בבי'ח רופא מחליט לאחר שיחה בלבד!!וללא כל טיפול. לשלוח להתייעצות.ושוב התייעצות וביד נמצאה הבעיה,זכוכית ואולי נזק פנימי לא ידוע.כעת עושים מאמץ לקדם את הניתןח ,שעדין לא הוחלט מתי.ממתינים לעוד ייעוץ והילד סובל מכאבים ומתחושת נימול ונפיחות ללא אפשרות תזוזה.והמצב מחמיר מיום ליום.נורא.מקווה למצוא פיתרון.אימא מודאגת.

13/12/2011 | 07:48 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, מס נקודות הנוגעות לשאלתך: יש מקום לבדוק הגשת תביעה נגד העירייה נוכח המדרגה השבורה והזכוכית במקום. יש מקום לבדוק לעומק את התנהלות בית החולים והצוות הרפואי במחלקת המיון. ישנה חשיבות להתייעץ עם מומחה רפואי ואף לקבל עוד חוות דעת רפואית באשר למצב ידו של הילד ובאשר לניתוח שהוא עתיד לעבור.ישנה חשיבות לטיפול מוקדם ואף אולי לבצע את הניתוח באופן פרטי על מנת שהנזק ביד לא ייגדל. הנך מוזמנת ליצור קשר עם משרדנו בכל הנוגע לכתוב לעיל. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית