הגענו למיון עם כאבי בטן ועצירות והכירורג עשה ניתוח

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

13/12/2011 | 00:42 | מאת: נילי

בטן במקום לסיים את הסיפור עם חוקן פשוט. הפציאנטית נאבקת על חייה כבר חודש וחצי. הניתוח היה מיותר. בנתיים הפציאטית חטפה חיידקים מבית החולים.והרופאים מידעים את המשפחה שהסוף של האשה זה עיניין של שעות.

13/12/2011 | 07:34 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום נילי, חשוב לדעת מה הייתה האבחנה של הצוות הרפואי. מדוע בוצע הניתוח? מה היות תלונות החולה? יש מקום ללמוד כל זאת מהוצאת התיעוד הרפואי. עו"ד שיטפל בעניינכם ,יעשה זאת בשבילכם ויחליט על אופן ודרך המשך הטיפול בעניינכם. הנך מומזנת לפנות למשרדנו. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית