רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

12/12/2011 | 14:53 | מאת: ג. אפשטיין

האם החלפת תרופה משיקולים כספיים לזולה יותר וגורמת נזקים ותופעות לוואי לחולים שהיו מאוזנים ולא היו בעיות, ופתאום החלו לסבול מתופעות לוואי האם זו איננה רשלנות רפואית?

12/12/2011 | 17:19 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, באיזו תרופה מדובר? מדוע הוחלפה התרופה? לאיזו בעיה ניתנה התרופה? מה הנזקים? מהן תופעות הלוואי? באיזה סוג של נזקים מדובר? האם נשארו נזקים לצמיתות? האם אכן יש קשר סיבתי בין התרופה החדשה לתועפות הלוואי? כל אלו שאלות שיש ליתן עליהם מענה. מעבר לכך נוכח מה שרשמת בהחלט יש מקום לבדוק את העניין לעומקו ולהתייעץ עם עו"ד. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית