קרוהן וביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

01/12/2011 | 12:13 | מאת: לירון

שלום יש לי קרוהן פ מ פ בכצט ופיארלגיה .הקרוהן עכשיו בהחרפה ואני צריכה רימקייד האם מגיעה לי נכות מביטוח לאומי?

01/12/2011 | 15:53 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום לירון, בכל הנוגע לקבלת גמלה בגין נכות כללית, הנכות הרפואית שאני מבין ששיעורה גדל, הינה חלק מהתנאים הקובעים לקבלת גמלה. בנוסף, על פקיד התביעות בביטוח לאומי לקבוע גם כי כושרך להשתכר פחת ב 50% (ירידה בשכר או ביכולת ההשתכרות). שקלול התנאים מזכה בקבלת גמלה. אלו תנאים מצטברים. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית