אחוזי נכות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

20/11/2011 | 00:30 | מאת: נדב

בגיל 18 בעת פעילות ספורטיבית קרעתי את המניסקוס עברתי ניתוח וישנו קרע קטן בצולבת.כיום בגיל21 ישנו כאב לאחר עמידה ממושכת ,בזמן מאמץ ספורטבי ולעיתים הרגל גם משוחררת.שאלתי היא אם אני יכול לתבוע את אגודת הספורט?ומה יהיו אחוזי הנכות למצב זה לטווח הארוך?

20/11/2011 | 09:20 | מאת: עו"ד בועז סילס

נדב , לעניין הגשת תביעה נגד אגודת הספורט, יש ליתן את הדעת לעובדות המקרה ולבחון האם וכיצד אם בכלל, אגודת הספורט התרשלה במקרה שלך. בחינת שאלת הרשלנות במקרה כמו שלך היא הכרחית וחיונית לצורך בדיקה האם ניתן להגיש תביעה נגד אגודת הספורט ומה סיכויי התביעה להתקבל.לגבי אחוזי הנכות, אתה צריך להיבדק ע"י רופא מומחה אשר יעריך האם נותרה לך נכות לצמיתות ומהן אחוזי הנכות שלך.לאחר שיינתן לך מענה לגבי השאלות הללו, תדע איך לכלכל את צעדיך, באמצעות ובעזרת עו"ד המתמחה בנזקי גוף. בברכה עו"ד בועז סילס לגבי ת

מנהל פורום רשלנות רפואית