נכות.

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

26/10/2011 | 18:17 | מאת: אייל

האם אפשר להגיש תלונה במשטרה נגד המוסד לביטוח לאומי על שקרים ושלילת זכויות לקיום בכבוד, כשהוא שולל קצבה להבטחת הכנסה למי שלקה במחלות כרוניות וטרם הגיש תביעה לקצבת נכות וידוע למל"ל על כך והוגשה תביעה לההבטחת הכנסה ונדחתה התביעה בגין אי התייצבות בלשכה למרות שהתייצב ועודכן במחשב של הלשכה שהתייצב וקיבל אישור שאין עבודות מתאימות לו וכמה חודשים קודם לכן קיבל הבטחת הכנסה. ואיפה בחוק כתוב שנכה חייב להגיש תביעת נכות? אודה על קבלת תשובה.

26/10/2011 | 23:26 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, על אף הקושי שבדבר ולמרות התסכול ,כדאי לנסות ולפנות לביטוח לאומי פעם נוספת אולם הפעם יש לברר באופן מסודר מהן כל הזכויות הנוגעות והרלוונטיות לאדם בו מדובר במוסד לביטוח לאומי, ובעיקר לברר מהם התנאים על מנת לזכות בגמלאות להן הנך זכאי.לאחר בירור זה, ניתן להגיש למוסד לביטוח לאומי את הבקשות המתאימות. בהצלחה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית