רשלנות-ניתוח אף

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

13/10/2011 | 02:23 | מאת: עידו

שלום, לפני כשנתיים ביצעתי ניתוח אף בריאותי לתיקון המחיצה.לאחר שנה ביצעתי בדיקה לאף וגיליתי שעדיין יש לי סטייה במחיצה ושלא נושם כמעט כלל בנחיר אחד.כמו-כן המנתחת הורידה לי סחוס מנחיר אחד והאף נראה בכלל לא אסטתי ממה שהיה לפני כן.הבנתי שאני לא יכול לעשות ניתוח אסתטתי לאף עקב כך כי זה יגרום לנפילת האף. מה אפשר לעשות מבחינה משפטית?

13/10/2011 | 21:36 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, במקרה שלך חשוב לבדוק את הדברים לעומקם כגון: מה היה מצבך לפני הניתוח, כיצד בוצעה הפרוצדורה הניתוחית והאם היא התאימה למצבך, האם הוסברו לך הסיכונים והתופעות מהן אתה סובל כיום.חשוב לבדוק את התיעוד הרפואי שלך מלפני שנתיים עד היום ולקבל החלטות. הנך מוזמן להתייעץ עימנו בכל שאלה. בברכה עו"ד בועז סילס

14/10/2011 | 20:31 | מאת: עידו

מאיפה ניתן להתחיל את התביעה? האם אני יכול לתבוע בעצמי או שאני חייב עו"ד? הייתי אצל עו"ד שאמר לי שלא ניתן להוציא כלום בגלל שאני לא עוסק בתפקיד שקשור לזה כמו דוגמן וגם אם כן זה יהיה מעט בגלל שיש גם סכום לא מבוטל לעו"ד.לגבי מה שציינת,מצבי הרפואי היה מצויין לפני כן ויכול להיות שהייתה הצהרה שהמצב הבריאותי יהיה כך מבחינת הנשימה אבל הסחוס והמחיצה נפגעו לי ואני בטוח שזה לא צויין..

מנהל פורום רשלנות רפואית