ריפלינג

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

11/10/2011 | 02:44 | מאת: שרית

האם ריפלינג לאחר הגדלת חזה זה רשלנות רפואית? האם ניתן לתבוע על דבר כזה?

11/10/2011 | 06:02 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, במקרה כזה יש לשאול האם קיבלת הסבר שישנה אפשרות לריפלינג. האם חתמת על מסמך הסכמה לניתוח בו רשומה אפשרות לריפלינג.האם ידעו אותך שישנה אפשרות שכזו. כמו כן חשוב לדעת ולבדוק באיזו טכניקה ובאיזה סוג שתל השתמש המנתח. בהתאם לתשובות לשאלות אלו ניתן יהיה להתקדם בבחינת שאלת הרשלנות. הנך מוזמנת ליצור קשר עם משרדנו בכל שאלה נוספת. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית