סיוע להמתת חסד

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

29/09/2011 | 18:00 | מאת: ליאורה

במסגרת סמינריון משפטי, אני עושה עבודה על סיוע להמתת חסד. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למאמרים רלוונטיים בנושא (בעברית או באנגלית).

01/10/2011 | 17:27 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, מאחר והסמנריון משפטי כדאי שתחפשי פסיקה רלוונטית (בכל ספריה משפטית יעזרו לך). כמו כן בספריות ישנו חומר ומידע על המתת חסד. בנוסף חשפי מידע על חוק החולה הנוטה למות. כדאי שתהיה לך ראייה כיצד בית המשפט רואה ובוחן את הסוגיה הזו והתמורות שחלו ברבות השנים. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית