יישור שיניים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

22/09/2011 | 22:23 | מאת: שי

שלום רב, אני בן 25 "וסיימתי" לפני כשבועיים טיפול יישור שיניים. לצערי הטיפול לא בוצע על הצד הטוב ביותר ולא לשביעות רצוני. כלומר השיניים עדיין לא ישרות ממש (יש שיפור במצב). אמרתי זאת לרופא המטפל, אך הוא טוען שהשיניים במצב תקין ושאין לו מה לעשות עוד מעבר לזה ושאני סתם "מבלבל את המוח". יש לציין שהטיפול לא ארך הרבה זמן- כפחות משנה (שזה מעט יחסית לזמן של יישור שיניים). כרגע אני כבר ללא המכשור בפה כיוון שהרופא טען שיש להחליף את המכשור כי "זה לא כ"כ עובד". ואכן החלפנו למשך חודשיים ושום דבר לא השתנה עם השיניים בזמן זה, ואז הוא בעצם החליט שהוא מפסיק לטפל. אני מאוד נסער כיוון שאני מרגיש מרומה לאור העובדה ששילמתי אלפי שקלים על הטיפול, ולא דאגו לעדכן אותי לפני שיכול להיות שזה לא יצליח ממש. מה עליי לעשות? למי אפנה? האם יש גוף שיכול לעזור לי (שאליו הרופא חייב דין וחשבון)? תודה מראש.

23/09/2011 | 08:06 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, אתה טוען שיש "שיפור במצב" אבל השיניים לא ישרות ממש. השאלה האם בכלל ייתכן מצב בו אפשרי במצב שלך, שהשיניים יהיו עוד יותר ישרות. אני ממליץ לך ללכת להתייעץ עם מומחה המתמחה ביישור שיניים - אורטודנט (לא רק רופא שיניים). גם אם הרופא שלך היא אורטודנט, כדאי במצבך לקבל חוות דעת נוספת של אורטודנט. הוא יוכל לבדוק אותך ולומר מה ניתן לעשות, אם בכלל. לאחר שתקבל את כל המידע ממומחה נוסף, תוכל לכלכל את צעדיך. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית