תור לפסיכיאטר ד"ר מיכאל בונצל

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

20/09/2011 | 14:49 | מאת: פ

אני חבר קופת חולים כללית, קבעתי תור לפסיכיאטר ד"ר מיכאל בונצל כעבור שעה צלצלתי אליו שוב וביקשתי לבטל את התור מסיבות אישיות ד"ר מיכאל בונצל סירב לבטל לי את התור ואמר שיחייב אותי כספית על התור הזה אמרתי לו שאני לא מתכוון להגיע לייעוץ אצלו ואני מבקש ממנו לא לגבות ממני כסף על ייעוץ שאני לא מתכוון להגיע אליו ושזה לא חוקי אז הוא אמר שגם אסור לי לבטל את התור, אחרי שבועיים וחצי, שזה היום בבוקר, צלצלתי ל *2700 , זהו הטלפון של קופת חולים כללית, ושאלתי את המוקדן של כללית מושלם האם אני התייעצתי במהלך השנה האחרונה אצל רופא מומחה ברשת המומחים של הכללית מושלם ב 100 ¤, כמובן שידעתי שלא הייתי אצל אף רופא מומחה במהלך כל השנה ומגיע לי להתייעץ במהלך השנה עם עד שלושה מומחים ברשת המומחים של כללית מושלם כאשר כל ייעוץ כזה עולה לי 100 ¤. את השאלה הזאת שאלתי את המוקדן של כללית מושלם כי רציתי לבדוק האם ד"ר מיכאל בונצל חייב אותי מבחינה כספית ולצערי הרב גיליתי שד"ר מיכאל בונצל אכן חייב אותי מבחינה כספית. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות בנידון ?

20/09/2011 | 16:22 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, לדבר בעניין עם הנהלת הקופה בה אתה חבר.בנוסף לכל קופה יש מבקר של הקופה, אתה יכול לברר את הפרטים לעניין זהותו ולפנות אליו. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית