הרדמת חסר בניתוח

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

15/09/2011 | 14:13 | מאת: א.

שלום רב. עברתי ניתוח בכירטורגיה זעירה להסרת נגע במצח/ ראש הרופא הזריק לי לידוקאין והחל מייד בחיתוך. במשך 4 פעמים התלוננתי על כאב עז אך הרופא לא עשה דבר. האם רופא כירורג חייב לציין בטופס השחרור את כמות הלידוקאין שהזריק?

15/09/2011 | 20:13 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, במידה והנתון לא מצוין בטופס השחרור ייתכן והוא מצוי בתיעוד הרפואי הנוסף הנוגע אליך כגון טופס ניתוח שעשית שם הרופא ממלא וכותב נתונים רלבנטיים. בברכה עו"ד בועז סילס

15/09/2011 | 21:08 | מאת: א

בטופס השחרור הסטנדרטי רשום רק הזרקת לידוקאין אך לא כתובה הכמות שהוזרקה. זהו סלע המחלוקת משום שהתלוננתי על כאבים עזים והרופא כלל לא התייחס לתלונותי למרות שיכול היה להוסיף עוד זריקת לידוקאין בתודה

מנהל פורום רשלנות רפואית