רשלנות רופא שיניים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

06/09/2011 | 10:45 | מאת: רני

שלום לפני כשש שנים עשיתי טיפולי שיניים רבים כחלק מטיפולי השיניים האלה היו4 טיפולי שורש די פשוטים, סך הכל הייתי אז בן 22 בלי בעיות בריאות רציניות כאלה או אחרות. כבר לאחר כמה חודשים שמתי לב שהחניכיים שלי מדממות מנגיעה הכי קטנה. אחריי שנה במסגרת טיול גדול תוך כדי לעיסה נשלף לי מהשן כמו מסמר והשאיר לי בשן תעלה פתוחה ישר עד העצב הכאבים היו קשים מנשוא באופן כללי קל וחומר על חוף הים בהודו שין שום רופא שיניים מערבי ברדיוס . בשנה שבאה אחריה חזר הקרה גם בשלושת טיפולי השורש האחרים שבוצעו ע"י אותו רופא. כמובן שהעלויות של תיקון הנזקים נפלו עליי וכשבאתי אל הרופא בדרישה הוא אמר שאין מה לעשות לפעמים זה קורה ואולי יש בעייה במבנה השיניים שלי. תשובה זו לא הניחה את דעתי אך חשבתי שהיות ומדובר ברופא מוכר בעל שם לא קטן באיזור שלי הוא יודע מה הוא אומר אך הטיפול שעשה לי רופא אחר מחזיק כבר 5 שנים טפו טפו טפו בלי סימני שבירה. אז אולי בכל זאת לא מדובר במבנה בעייתי. יש לי עדיין את כל החוות דעת וכל החשבוניות ששילמתי האם אני אוכל לקבל את כספי חזרה (יש לי גם קבלות של רופא שיניים אמריקאי בהודו שעלה 130 דולר למקרה חירום) תודה רני

06/09/2011 | 12:38 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, אתה תמיד יכול לפנות אל הרופא בבקשה או בדרישה לקבל החזר אפילו חלקי. נוכח הזמן המאוד ממושך שחלף ( מפסר שנים) אני בספק אם הרופא ייעתר. כמו כן השאלה באיזה סכום כסף מדובר ואלו הוצאות נגרמו לך בגין הטיפול הכושל כפי שהוצג על ידך. מאחר וטיפלת בשיניים מאז וכיום מצב השיניים שלך טוב,לא נראה שיש טעם להתחיל לנקוט בצעדים משפטיים אלא לנסות לפנות לרופא אם אתה רוצה בכך. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית