פירסום של רופא

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

30/08/2011 | 09:37 | מאת: אנונימי

רציתי לדעת האם מבחינה אתית ו/או חוקית מותר לרופא שעובד בבית חולים ציבורי להגיד לפונים אליו שיבואו אליו לקליניקה הפרטית. גם בהקשר לפורומים כאן בדוקטורס: האם מותר לרופא שמנהל פורום להציע שוב ושוב את הקליניקה הפרטית שלו כטיפול אפשרי

30/08/2011 | 10:03 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, יש הבדל בין רופא שעובד בשירות הציבורי המבקש מחולה לבוא אליו לטיפול פרטי, לבין רופא שמנהל פורום, בכל הנוגע לפרסום עובדת היותו בעל קליניקה פרטית. האחד עובד בבי"ח ציבורי והשני מנהל פורום כרופא פרטי לכל דבר ועניין. בכל מקרה יש לזכור כי לחולה תמיד ישנה אפשרות לבחור את אופן ודרך הטיפול המתאימים לו. בברכה עו"ד בועז סילס

30/08/2011 | 16:04 | מאת: אנונימי

הכוונה הייתה רופא שעובד בשירות הציבורי וכשמתקשרים אליו לשם- לבית חולים הוא ממליץ להם להגיע אליו לקליניקה הפרטית. האם זה בסדר מבחינה אתית-משפטית. בנוסף שאלתי על פורום, האם זה נראה תקין שרופא ימליץ על עצמו כמטפל בלעדי בתחום שלו, על כל שאלה ששואלים בפורום, הוא כותב- אני אני...

מנהל פורום רשלנות רפואית