ריפלינג

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

28/08/2011 | 21:16 | מאת: שירן

שלום עברתי ניתוח הגדלת חזה לפני שנה ובביקורת הרופא אמר לי שיש לי ריפלינג לאחר שהבעתי את אי שביעות רצוני על כך. ברצוני לדעת האם זה רשלנות רפואית? והאם מחובתו של המנתח לעשות לי ניתוח נוסף ללא עלות למעט יום האשפוז אודה לתשובה מהירה.

29/08/2011 | 09:50 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, ישנן מס' שאלות אשר יש ליתן להם תשובות במקרה שלך כגון: באיזה סוג שתל השתמש הרופא? באיזו טכניקה השתמש הרופא? האם ניתן לך הסבר כי במקרה שלך יכול לקרות ריפלינג? . בהחלט ייתכן כי המדובר ברשלנות. לגבי ניתוח נוסף הרי שהדבר תלוי במה שנקבע ביניכם בע"פ או בחוזה. השאלה היא האם כדאי לחזור לאותו מנתח ובכלל האם כדאי לעבור ניתוח נוסף. הנך מוזמנת להתקשר למשרדנו לקבל מידע נוסף. בכבוד רב, בועז סילס, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית