קליר קרם

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

20/08/2011 | 23:24 | מאת: אתי

שלום,שאלתי היא כזו, שני ילדיי הקטנים גיל שנה ושנתיים, סובלים מאסטמה של העור.כשגילנו חרב עולמי הקרמים היחידים שהומלצו ע"י הרופאים היו אך ורק עם חומרים פעילים "סטרואידים" שבהם לא רציתי לגעת ...ילדתי בת השנתיים עברה המון יסורים עד שהגענו [ דרך חברה שאגב גם הנכדות שלה השתמשו בקרם המדובר]לתרופת הפלא!!!קרם טיבעי ובאישור משרד הבריאות.אין יותר טוב מזה......... רק שעכשיו רציתי להזמין ונתבשרתי שיש סטרואידים בקרם , אני מרחתי את הרעל הזה על ילדיי יום יום במשך שנה וחצי לבתי הגדולה , ולבני מהרגע שהוא נולד כבר שנה. האם אני יכולה לתבוע אותם על עוגמת נפש\רשלנות של משרד הבריאות שלא בדק לעומק\מה יהיה אם חס וחלילה יהיו השלכות?

20/08/2011 | 23:53 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, בתאריך 21/6/11 נשאלתי בפורום זה שאלה זהה. אני מפנה אותך לתשובה הנמצאת בעמוד זה של הפורום. במקרה זה, בהחלט יש מקום לבדוק לעומק את ההשלכות של המקרה הן המשפטיות והן הרפואיות. הנך מוזמנת ליצור קשר עם משרדנו. בברכה עו"ד בועז סילס

13/03/2012 | 16:19 | מאת: איל

לא מצאתי את התשובה לנושא של הרשלות הרפואית בשימוש בקליר קרם

מנהל פורום רשלנות רפואית