המשך לשאלה דחופה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

18/08/2011 | 00:16 | מאת: דני

אני הבנתי שהגוף שבודק אותי מבחינת טופס הויתור שחתמתי פלילי ורפואי הוא השב"כ ולא הגוף שאליו אני מיועד{ממשרד ממשלתי אחר }ולפי מה שהבנתי מהם התשובה היא בדרך כלל לקונית אם האדם התקבל או לא התקבל לעבודה ולא מפרטים את הסיבה,והתשובה מגיעה למשרדים הראשיים לא למקום אליו אני מיועד כי אסור להם למסור את המידע הזה למרות שחתמתי ויתור כך אמר לי עובד במשרד הממשלתי שאליו אני מיועד [אלא אם במקרים מיוחדים כמו משהו פלילי חמור או מחלה חמורה}האם זה נכון עד כמה שאתה יודע?

18/08/2011 | 08:54 | מאת: עו"ד בועז סילס

דני , אין לי מושג. נראה שאתה יכול לסמוך על העובד במשרד הממשלתי שמסר לך את המידע, מתוך נסיונו ובשל העובדה כי הוא עבר את אותו הליך. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית