כיצד אפשר לקבל תוצאות נתיחה?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

18/08/2011 | 00:16 | מאת: ש

שלום רב, איני יודעת אם זהו המקום הנכון לשאול את השאלה, אך לא מצאתי פורום אחר שנראה לי מתאים יותר. אני עובדת סוציאלית, ומטופלת שהיתה בטיפולי (במסגרת המטפלת בחולי נפש, לא רווחה) נפטרה השבוע. מדובר בבחורה צעירה, בשנות העשרים לחייה. אני זו שהגיעה לביתה, וכאשר לא פתחה את הדלת הזעיקה את כוחות ההצלה, שמצאו את גופתה בת היומיים. אני מאוד מעוניינת לדעת את הסיבה למותה, אך איש אינו יוצר איתי קשר, למרות שלמשטרה יש את כל הפרטים שלי. שאלתי היא, האם יש לי זכות חוקית לקבל את תוצאות הנתיחה (כגורם שטיפל בה והיה עמה בקשר הדוק), ולמי עליי לפנות כדי לעשות זאת? תודה רבה!

18/08/2011 | 08:51 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, נוכח העובדה כי את היית הגורם המטפל, המיידע, ומתוקף תפקידך עלייך לפנות למשטרה. אל תחכי שיצרו איתך קשר, תפני מיוזמתך. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית