חיתוך בניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

02/03/2009 | 01:36 | מאת: אמא

ילדתי בניתוח קיסרי בהרדמה מלאה. בחיתוך הבטן פגעו באוזן התינוק, למזלנו הפגיעה אסתטית ללא השפעה תפקודית, ישנו שינוי קל וצלקת קטנה מאחור (שאולי תעלם). האם יש מקום לתביעה? האם נכון שבני לכשיגדל יוכל לתבוע בעצמו אם ירצה בכך?

02/03/2009 | 18:29 | מאת: עו"ד ד"ר תמיר גורן

אמא שלום, סיכוי רב שמדובר ברשלנות מצד הרופא המנתח, אשר לא חתך את הרחם בצורה מספיק זהירה, ופגע באוזן התינוק. יחד עם זאת, מדובר בדרך כלל, וגם לאור תאורך, בנזק מזערי שיחלוף ללא השארת צלקת כלשהי. במקרה זה, גם אם ייקבע שהיתה התרשלות בביצוע הניתוח, הנזק הינו קטן ביותר, וספק רב אם כדאי לתבוע בגינו. באשר לתביעה על ידי בנך - הוא יוכל לעשות זאת עד 7 שנים היום היותו בגיר, דהיינו עד גיל 25. בברכה, עו"ד וד"ר (רפואה) תמיר גורן M.D, LL.B עורך דין ורופא מומחה בגינקולוגיה ויילוד תביעות רשלנות רפואית בכל ענפי הרפואה

מנהל פורום רשלנות רפואית